Vanaf 11 mei 2020 zijn onze deuren weer open!

De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste maatregelen – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan.

Heb je binnenkort een afspraak of is jouw afspraak in de afgelopen weken afgezegd, dan nemen wij contact met je op over je (nieuwe) afspraak. De afspraken worden ruimer gepland.

Ben je bang om te komen? Of twijfel je of je tot een risicogroep behoort? Bespreek je zorgen gerust met ons.

Vanwege het Hygiëneprotocol nemen wij tijdens de behandeling de telefoon niet meer op, maar spreek gerust je bericht in en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Ook kun je een bericht mailen naar info@schoonheidssalon-joke.nl

Ons Hygiëneprotocol

Om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je om alleen naar de behandeling te komen.

De RIVM-richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten worden in onze salon strikt nageleefd. De behandelaar draagt naast het mondneuskapje (dit in overleg met de klant) een beschermbril en handschoenen. De behandelruimte en behandelstoel worden na elke behandeling gedesinfecteerd, handdoeken worden vervangen.

Wij houden ons aan het COVID-19 Hygiëneprotocol van de ANBOS

Wij zijn superblij en verwelkomen je graag binnenkort weer in onze salon.

Hartelijke groet,

Jildou en Joke


Vanaf 3 maart is de salon weer open!

Na een periode van ruim 2½ maand mogen we woensdag 3 maart eindelijk weer open.
Wij zijn superblij en verwelkomen je graag binnenkort weer in onze salon.

Producten worden niet meer bezorgd maar zijn weer gewoon in de salon verkrijgbaar.
Omdat de salon alleen via de winkel bereikbaar is, kun je alleen binnenkomen door aan te bellen.
De bel zit aan de linkerkant van de voordeur. Er mogen volgens de overheidsvoorschriften maar twee klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Zodra er aangebeld wordt komen wij naar de voordeur om je binnen te laten. Kom dus niet te vroeg!
Weet dat je met een gerust hart in onze salon een behandeling kunt ondergaan.

Veiligheid is voor ons belangrijk. Daarom werken wij volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten. Klik hier om deze te lezen.

Hartelijke groet,
Jildou en Joke