Verwijderen van huidoneffenheden met Blendmethode

Verwijderen van huidoneffenheden met de Blendmethode

Oneffenheden die de huid ontsieren komen voor in diverse soorten. De meeste zijn te verwijderen met de Blendmethode. Via een klein naaldje op de te behandelen plek zorgen twee soorten stroom ervoor dat de huid loog vormt. Hierin lossen oneffenheden op en is de verwijdering definitief. Allergische reacties zijn uitgesloten omdat er geen stoffen in het lichaam worden gebracht. In sommige gevallen verwijzen we u eerst naar de huisarts; die beoordeelt of de oneffenheid verwijderd mag worden.

Teleangiëctasieën/couperose

Tele’s worden meestal omschreven als couperose. Het zijn gesprongen of chronisch verwijde bloedvaten in de gezichts- en halshuid of op het decolleté. Ze verdwijnen bijna nooit vanzelf, maar zijn eenvoudig te behandelen. Prijs op aanvraag

Spinnaevus

Een ‘spin’ is meestal één groot beschadigd bloedvat, waardoor een bloedstuwing ontstaat. De druk in de omringende vaten loopt op, waardoor deze wijder open gaan staan om de bloedstuwing te verwerken. Prijs op aanvraag

Bloedblaartjes

Deze aandoening komt meestal voor bij vrouwen vanaf ongeveer 30 jaar. Bloedblaren zijn uitstulpingen van de wanden van oppervlakkige bloedvaten. Therapie berust dan ook op herstel van deze bloedvatwanden. Het resultaat is spectaculair: na één behandeling bent u van uw bloedblaren af. Prijs op aanvraag

Hyperpigmentaties (ouderdomsvlekken/levervlekken)

Scherp begrensde hyperpigmentaties komen in aanmerking voor behandeling. Het is mogelijk dat er later een licht weefselverschil zichtbaar is. Uiteraard is dat altijd mooier dan de donkere plek. Prijs op aanvraag

Ouderdomswratten

Het is erfelijk bepaald of u ze krijgt: ouderdomswratten. Ze zijn goedaardig, want ze bestaan uit bindweefsel. Vooral mensen ouder dan 50 jaar krijgen ermee te maken. Tijdens de behandeling worden kleine ouderdomswratten volledig verwijderd. Prijs op aanvraag

Fibromen (steelwratjes)

Fibromen zijn goedaardige huidgezwelletjes die bijzonder veel voorkomen. Iedereen van dertig jaar of ouder heeft er wel ergens één of meer op de huid. Veel voorkomende plaatsen zijn de oksels, de liezen en de hals. Wij kunnen fibromen snel en pijnloos verwijderen.

Milia (gerstekorrels)

De meeste mensen hebben een droge huid. Een vervelend gevolg is dat de huid strak gaat staan en een vliesje vormt waardoor de talg niet meer weg vloeit. Het blijft onder de huid zitten en dikt in tot een hard korreltje: de gerstekorrel. Met de Blendmethode maken we de talg weer vloeibaar, zodat het door de huid op natuurlijke wijze afgevoerd kan worden. € 12,50 (Milia verwijderen tijdens behandeling € 8,-)

Comedonen (mee-eters)

De bekendste comedonen zijn de open comedonen, ook wel zwarte mee-eters of blackheads genoemd. Deze zijn zwart omdat het talg in de verstopte porie heeft gereageerd met zuurstof in de lucht (oxidatie). € 12,50 (Comedonen verwijderen tijdens behandeling € 8,-)

Nabehandel- en verzorginstructie Blendmethode

Om te zorgen voor een goede genezing van behandeling met de Blendmethode is het raadzaam het volgende verzorgingsprogramma in acht te nemen:

  • wassen met lauw water over de behandelde plekken
  • vooral niet krabben
  • geen crèmes of make-up op de behandelde gebieden gebruiken
  • huid met rust laten
  • geen zonnebank
  • geen sauna
  • niet zwemmen
  • voorzichtig met temperatuurwisselingen
  • na heling en afvallen van de korstjes de Blendgel gebruiken die u heeft ontvangen na de behandeling
  • wanneer u bent behandeld voor teleangiëctasieën/couperose en spinnaevus krijgt u een vaatwandverstevigende verzorgingscrème mee. Als de korstjes weg zijn kunt u daar mee beginnen.


Vanaf 3 maart is de salon weer open!

Na een periode van ruim 2½ maand mogen we woensdag 3 maart eindelijk weer open.
Wij zijn superblij en verwelkomen je graag binnenkort weer in onze salon.

Producten worden niet meer bezorgd maar zijn weer gewoon in de salon verkrijgbaar.
Omdat de salon alleen via de winkel bereikbaar is, kun je alleen binnenkomen door aan te bellen.
De bel zit aan de linkerkant van de voordeur. Er mogen volgens de overheidsvoorschriften maar twee klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Zodra er aangebeld wordt komen wij naar de voordeur om je binnen te laten. Kom dus niet te vroeg!
Weet dat je met een gerust hart in onze salon een behandeling kunt ondergaan.

Veiligheid is voor ons belangrijk. Daarom werken wij volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten. Klik hier om deze te lezen.

Hartelijke groet,
Jildou en Joke