Definitief ontharen

Definitief ontharen

Elektrisch ontharen is een manier van epileren met een optimale haarreductie op lange termijn. Er wordt gebruik gemaakt van een naaldje, dat stroom geleidt naar het haarzakje, met als doel de follikel te vernietigen. De haren worden één voor één behandeld.
Hiervoor zijn twee methoden.
Bij de Diathermiemethode wordt gebruik gemaakt van wisselstroom. Door thermolyse ontstaat warmte in het naaldje. Daardoor beschadigt het haarzakje en wordt de voedingsbodem gecoaguleerd.

De Blendmethode werkt met een combinatie van gelijkstroom en wisselstroom, thermolyse en elektrolyse. Hierbij ontstaat zowel warmte door wisselstroom als loogvorming door gelijkstroom. De gehele follikel wordt vernietigd en nagroei wordt zo voorkomen.
De Blendmethode neemt meer tijd in beslag maar is effectiever dan de Diathermiemethode. Beide behandelingen zijn niet geheel pijnloos. Goede voorlichting over de risico’s en voor- en nazorg is dan ook van groot belang!

Joke is gediplomeerd in beide methoden en wordt iedere drie jaar volgens de AGB-code (vergoeding zorgverzekeraar) bijgeschoold en getoetst.

32,50 per 15 minuten