Botanical Peel

Alexandre Fabelle - Botanical Peel

De Botanical Peel werkt huidvernieuwend en is geschikt voor ieder huidtype, maar vooral voor probleemhuiden (acne, rosacea, couperose, pigment). Na de behandeling bouwt de huid van binnenuit – door middel van de fibroblasten – weer op. De peeling werkt maar liefst twee weken door. De huid wordt voelbaar steviger, compacter en gladder.

Botanical Peel
  • Driefasen reiniging (milk, mousse, lotion)
  • Huiddiagnose
  • Vapazone met micropeeling
  • Verwijdering van comedonen (mee-eters)
  • Ultra therapy met diverse werkstoffen
  • Refining White Mask (verfijnt de poriën en werkt actief tegen rimpels en pigmentvlekken)
  • Botanical Peel

Na deze peeling mag er gedurende 1 uur niets op de huid worden aangebracht. Daarna kunt u uw producten aanbrengen zoals u gewend bent.

87,50

75 minuten

Nabehandel- en verzorginstructie Botanical Peel

Omdat de Alexandre Fabelle Botanical Peel nog twee weken doorwerkt in de huid geven wij u enkele tips:

Drink 1,5 tot 2 liter water per dag

Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet genoeg water drinkt kunnen de afvalstoffen een andere uitweg gaan zoeken via de huid en kunt u last krijgen van onzuiverheden. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken.

Gebruik de Alexandre Fabelle producten voor een optimaal resultaat

U behaalt dan tot wel 70% snellere en mooiere resultaten, maar u sluit ook allergische reacties uit. Doordat de Alexandre Fabelle Botanical Peel nog tot twee weken doorwerkt in de huid, bestaat er een kans dat wanneer u producten gebruikt van een ander merk dan Alexandre Fabelle u daar een reactie op krijgt.

Vermijd twee weken de zonnebank

Uw huid is na een Alexandre Fabelle Botanical Peel bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zonnebank gaat, loopt u het risico dat de huid verbrandt. Als u gevoelig bent voor overpigmentatie kunnen er zelfs pigmentvlekken ontstaan. Vermijd daarom de zonnebank de eerste twee weken na de behandeling.

Gebruik een beschermende sunblock

Sluit uw dagverzorging af met een sunblock SPF 30 om zo uw huid optimaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vrije radicalen.

Scrub bij lichte schilfering van de huid

Na 3-4 dagen kunt u last krijgen van lichte huidschilfering. U kunt dan uw huid scrubben en vervolgens brengt u een aangepast masker voor uw huidtype aan.


Vanaf 3 maart is de salon weer open!

Na een periode van ruim 2½ maand mogen we woensdag 3 maart eindelijk weer open.
Wij zijn superblij en verwelkomen je graag binnenkort weer in onze salon.

Producten worden niet meer bezorgd maar zijn weer gewoon in de salon verkrijgbaar.
Omdat de salon alleen via de winkel bereikbaar is, kun je alleen binnenkomen door aan te bellen.
De bel zit aan de linkerkant van de voordeur. Er mogen volgens de overheidsvoorschriften maar twee klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Zodra er aangebeld wordt komen wij naar de voordeur om je binnen te laten. Kom dus niet te vroeg!
Weet dat je met een gerust hart in onze salon een behandeling kunt ondergaan.

Veiligheid is voor ons belangrijk. Daarom werken wij volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten. Klik hier om deze te lezen.

Hartelijke groet,
Jildou en Joke