Alexandre Fabelle

Alexandre Fabelle Skin Perfection behandelingen

Alexandre Fabelle hanteert een revolutionair huidverzorgingssysteem gebaseerd op jarenlange ervaring van toonaangevende dermatologen en internationale schoonheidsinstituten. Alexandre Fabelle is er om u heerlijk in luxe te verwennen met behandelingen die u er jaren jonger en stralender uit laten zien. Luxe producten met planten- en caviarextracten die uw huid zacht en mooi effen maken. Heerlijk geurende en voedende oliën en romige crèmes om uw huid in onder te dompelen met een fantastisch resultaat! Voor ieder type huid is er een specifieke behandeling.
Alexandre Fabelle hanteert voor al haar huidverzorgingsproducten de volgende basisprincipes:

  • Hypo-allergeen
  • Plantaardige basis
  • Gegarandeerd dierproefvrij

Ultra therapy

Bij alle behandelingen van Alexandre Fabelle wordt de Ultra therapy ingezet. Met dit apparaat worden werkstoffen ingebracht met een miljoen vibraties per seconde (extra voedend en werkt versneld). Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor de behandeling een super(liftend) effect heeft.


Vanaf 3 maart is de salon weer open!

Na een periode van ruim 2½ maand mogen we woensdag 3 maart eindelijk weer open.
Wij zijn superblij en verwelkomen je graag binnenkort weer in onze salon.

Producten worden niet meer bezorgd maar zijn weer gewoon in de salon verkrijgbaar.
Omdat de salon alleen via de winkel bereikbaar is, kun je alleen binnenkomen door aan te bellen.
De bel zit aan de linkerkant van de voordeur. Er mogen volgens de overheidsvoorschriften maar twee klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Zodra er aangebeld wordt komen wij naar de voordeur om je binnen te laten. Kom dus niet te vroeg!
Weet dat je met een gerust hart in onze salon een behandeling kunt ondergaan.

Veiligheid is voor ons belangrijk. Daarom werken wij volgens de verplichte RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten. Klik hier om deze te lezen.

Hartelijke groet,
Jildou en Joke