25 jaar Schoonheidssalon Joke

2019

Schoonheidssalon Joke bestaat 25 jaar. En wie jarig is trakteert!

In 1992 besloot Joke – toen nog hoofd facilitaire dienstverlening bij verzorgingstehuis Bennemastate in Hurdegaryp – haar hart te volgen en een opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan doen. In 1994 haalde ze haar diploma, opende op 1 augustus van dat jaar Schoonheidssalon Joke in een zolderkamer aan huis aan De Wide Hoeke in Mantgum en gaf in 1997 haar baan bij Bennemastate op om docent praktijk schoonheidsverzorging en parfumerie bij de Friese Poort in Leeuwarden te worden.

In haar salon werd het alsmaar drukker en zo opende ze op 9 januari 2001 een nieuwe schoonheidssalon in haar luxe verbouwde garage aan huis aan De Golle in Mantgum. Steeds meer klanten wisten hun weg te vinden naar Schoonheidssalon Joke, dus ook hier groeide ze uit haar ‘jasje’.

Toen er aan De Dobbe een ruimte beschikbaar kwam, hoefde Joke niet lang na te denken en verkaste zij in maart 2009 met haar salon naar het pand in de winkelstraat van Mantgum, waarin ook pedicure salon annex schoenenwinkel Klaversma is gevestigd. Op dat moment werd er een schoonheidsspecialiste in dienst genomen.

Een kwart eeuw later blijkt het besluit van toen nog steeds een uitstekende keuze. Schoonheidssalon Joke floreert als nooit tevoren. In 2018 werden, met de komst van schoonheidsspecialiste Jildou Meijlis, de mogelijkheden van de salon verder uitgebreid. Joke en Jildou willen de salon dan ook in de toekomst naar een nog hoger niveau tillen.

Joke in haar salon aan De Golle (2001).
Joke en Jildou: trots op het 25-jarig bestaan!

Jubileumacties

Om het 25-jarig bestaan van Schoonheidssalon Joke met u te vieren, hebben we in 2019 een mooie Jubileum Jaar Aanbieding en diverse Jubileum Maand Acties.

NIEUW IN DE SALON!

Jubileumjaaraanbieding:

25 % korting op Force de Marine behandeling (€ 87,50) inclusief ooghuidmassage (€ 12,50).

JUBILEUMACTIE € 75,-

De nieuwe Force de Marine van Alexandre Fabelle is een natuurlijke boost voor ieder huidtype en bestaat onder meer uit een gezichtsmassage en -masker. Verstevigt, maakt de huid vitaal en geeft een mooie, frisse teint dankzij de seaweed (zeewier), collageen, white clay en rijke hoeveelheid retinol (vitamine A derivaat) die het bevat.

De ooghuidmassage waarbij de drukpuntentechniek wordt gebruikt zorgt voor een betere doorbloeding en laat (vastzittend) vocht verdwijnen. Met als resultaat een open en frisse blik.

Houd onze Facebookpagina en digitale nieuwsbrief in de gaten voor de jubileummaandacties!

Salon tijdelijk gesloten

Vanwege de nieuwe lockdown zijn wij tot en met 2 maart 2021 gesloten.

Wij nemen z.s.m. contact met u op wanneer u in de komende periode een afspraak heeft.

Gratis bezorgservice:

Producten kunt u via e-mail of telefonisch vóór donderdag 12.00 uur bestellen.

Deze worden dan donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur bij u langs gebracht.

Wij sluiten een factuur bij.

Wij hopen u op woensdag 3 maart 2021 weer te mogen ontvangen.

Samen komen we door deze crisis heen!